Boliger og tomter

Bo landlig eller sentrumsnært, i enebolig eller i leilighet? Bygge drømmehuset i et trygt nærmiljø? Her finner du det du trenger av informasjon om du leter etter nytt sted å bo i Selbu.

Hvor skal du bo?

Trygge oppvekstvillkår, god plass, overkommelige boligpriser og et rikt aktivitetstilbud er viktige grunner til at folk flytter hit.

Kommunesenteret i Selbu ligger i Mebonden. Ønsker du å bo sentralt, med nærhet til moderne skoler, butikker og offentlige servicetilbud, kan det være verdt å sjekke ut boliger og tomter her. Her er det mye som skjer og mye å være med på.

Selbu har også mange andre levende grender med et variert utvalg av boliger og tomter i landlige omgivelser, men også mer tettbebygde nabolag. Her kan vi nevne Øverbygda, Vikvarvet og Flora som ligger sør for Selbu sentrum. På den andre siden av Selbusjøen, nærmere Værnes flyplass og Trondheim finner du Tømra, Innbygda, Selbustrand og Draksten.

Boliger til salgs

Sjekk ut finn.no for hva som selges akkurat nå, eller legg inn et autosøk, så får du varsling når drømmeboligen dukker opp.

Ledige tomter

For deg som vil bygge nytt hus på egen tomt finnes det byggeklare boligtomter i hele kommunen. Selbu har gunstige tomtepriser, store tomter, og mange gode håndverkere som hjelper deg å realisere boligdrømmen. Her finner du oversikt over ledige tomter.

Selbu Vekst AS
BOTNLIA BOLIGFELT
Pris fra kr 450.000,-
Living Eiendom AS
BOTN BOLIGFELT
Living Eiendom AS
BIRCHHAGEN BOLIGFELT
Selbu Vekst AS
DRAKSTEN BOLIGFELT
Pris fra kr 350.000,-
Jon Høiås
DYRDALSLIA BOLIGFELT
Privat utbygger
DYRDAL BOLIGFELT
Selbu Vekst AS
FUGLEM BOLIGFELT
Pris fra kr 300.000,-
Jan G. Uthus
GJELHAUGEN BOLIGFELT
Grim Ole Bolmøyen
KJØSNESSET BOLIGFELT
Selbu Vekst AS
KYLLO BOLIGFELT
Pris fra kr 250.000,-
Winn Eiendom
MARSTAD BOLIGFELT
Selbu Vekst AS
MOSLET BOLIGFELT
Pris fra kr 200.000,-
Selbu Vekst AS
MOLIA BOLIGFELT
Pris fra kr 150.000,-
Selbu Vekst AS
OVERVIK BOLIGFELT
Pris fra kr 200.000,-
Høiby Eiendom AS
TØMRA BOLIGFELT
Jon-Erik Hårstad
ÅSEN BOLIGFELT

Kontakt oss

Vurderer du å flytte til Selbu?  Enten du leter etter et sted å bo, ny jobb, fritidstilbud eller barnehageplass, spør gjerne oss i Selbu Vekst, så kan vi hjelpe deg med å finne svar på ulike spørsmål du måtte ha.

Selbu Vekst AS

Nestansringen 4

7580 Selbu