Skoler og barnehager

Barn og unge i Selbu kan glede seg over flere nye skolebygg og barnehager som tilbyr toppmoderne fasiliteter, bygget for å gi de et best mulig utgangspunkt for fremtiden. Sjekk ut oversikten over barnehager og skoler her.

Barnehager

I Selbu har vi fem barnehager, plassert strategisk der hvor folk bor, i Dragsten, Innbygda, Mebonden, Tømra og i Øverbygda.

Hos oss finner du barnehager som gir barna en trygg og stimulerende hverdag med engasjerte voksne og varierte aktiviteter. Finn ut mer om våre barnehager her:

Barneskoler

Vi har to barneskoler i Selbu.  Bell skole er en moderne skole i sentrum, med flotte fasiliteter, inkludert et nylig oppgradert uteområde og kantineordning. Skolen deler lokaler med Selbu kulturskole og har idrettshallen vegg i vegg.

Selbustrand skole ligger i naturskjønne omgivelser ved Selbusjøen. Skolen har et lite elevtall og tilbyr en trygg læringsarena, med fokus på trivsel, tilhørighet og læring.

Ungdomsskole

Selbu ungdomsskole er en moderne skole med svømmehall, aktivitetssal, kantine, bibliotek og spesialutstyrte rom. Skolen har et stort moderne uteområde og kultursal.

Videregående skole

Selbu videregående skole ligger i Selbu sentrum og er en av de minste videregående skolene i Trøndelag. Skolen tilbyr både yrkesfaglige og studiespesialiserende programområder. Finn ut mer om skolens utdanningsprogram her.

Folkehøgskole

Peder Morset Folkehøgskole ligger på Selbustrand. En frilynt skole som er åpen for alle, og tilbyr ulike linjer innenfor kultur, idrett, friluftsliv og samfunn, med fokus på personlig utvikling og mangfold. Finn ut mer om skolen og linjene som tilbys her.

Kontakt oss

Vurderer du å flytte til Selbu?  Enten du leter etter et sted å bo, ny jobb, fritidstilbud eller barnehageplass, spør gjerne oss i Selbu Vekst, så kan vi hjelpe deg med å finne svar på ulike spørsmål du måtte ha.

Selbu Vekst AS

Nestansringen 4

7580 Selbu