Jobb

Du har gode jobbmuligheter i både det offentlige og det private næringslivet her i Selbu. I tillegg får du kort reisevei om du jobber i våre nærliggende kommuner, slik som Trondheim, Malvik eller Stjørdal.

Jobb

Selbu er en bygd med et stort og variert næringsliv, det gjør at du har gode muligheter til å finne den rette jobben innenfor mange ulike felt, også lokalt.

Hjemmekontor

Med god bredbånds- og mobildekning i kommunen kan du nyte friheten og fleksibiliteten ved å velge din egen arbeidssituasjon og jobbe hjemmefra når som helst.

Pendling

Selbu ligger midt i en spennende region med et stort arbeidsmarked. Det gjør at også mange innbyggere velger å pendle den korte veien til Trondheim, Malvik eller Stjørdal på jobb. Nærheten til flyplass gjør at det tar ikke lang tid å reise til Oslo eller ut i verden heller.

Bor du i Selbu har du kort vei til et stort og spennende arbeidsmarked:

km til Værnes
km til Stjørdal/Malvik
km til Ås i Tydal
km til Trondheim sentrum
(Pendleavstander fra Tømra i Selbu)

Ny jobb?

Er du ute etter en ny jobb i Selbu?  Sjekk ut dagsaktuelle annonser under eller kontakt oss for tips.

Kontakt oss

Vurderer du å flytte til Selbu?  Enten du leter etter et sted å bo, ny jobb, fritidstilbud eller barnehageplass, spør gjerne oss i Selbu Vekst, så kan vi hjelpe deg med å finne svar på ulike spørsmål du måtte ha.

Selbu Vekst AS

Nestansringen 4

7580 Selbu