For hytte­innbyggeren

Å være hytteinnbygger i Selbu er fantastisk for deg som elsker naturen og friluftslivet. Gjør deg kjent i hele bygda med fjell, skog og vann som gir gode muligheter for aktiviteter som fotturer, sykling, skiturer, fiske og bading.

Et hytteparadis

Selbu har flere hytteområder som er lett tilgjengelige, nært by og flyplass, noe som gjør det lettvint å bruke hytta ofte. Med så mange muligheter til å utforske naturen året rundt, er det ikke rart at stadig flere velger å ha hytte her.

Selbu kan tilby milevis med skispor, turmuligheter i skog og fjell, og fantastiske sandstrender langs Selbusjøen. Området Årsøya og Selbustien har blitt et populært møtested med flotte stier, rasteplasser, hengekøyecamp, sandvolleyballbane, pumptrack-bane m.m.

På utkikk etter hytte eller hyttetomt?

Har du lyst til å bygge eller kjøpe hytte i kommunen? Da finner du hytteområder for enhver smak, både på fjellet og ved sjøen.

Nyt fritiden din

I Selbu finner du alt du trenger for å bygge eller holde hytta ved like. Du kan kjøpe alt du trenger hos våre lokale butikker, og finne dyktige håndverkere som bygger eller tar vare på hytta for deg.

terrace deck construction - man installing wpc composite decking boards